rss
email
tumblr
facebook

2010. november 22., hétfő

EZT FELTÉTLENÜL OLVASD EL!!!!

Ezt feltétlenül olvasd el, mert nagyon fontos, a boldogságod múlik rajta! Tudom, hogy eleged van a lánclevelekből, hidd el, nekem is, de ez más! EZ TÉNYLEG MŰKÖDIK! Kipróbáltam és nekem is működött!

Ezt az üzenetet egy ír hajós indította el, akinek süllyedt a hajója. Tízszer leírta, tíz palackba tette és bedobta a tengerbe. Már majdnem teljesen elsüllyedt a hajó és már majdnem megfulladt, amikor megjött a segítség. MEGMENEKÜLT!!! Egy másik hajó kapitánya elolvasta az üzenetet és megmentette őket.

Azóta ez az üzenet megszakítás nélkül halad. Kezdetben csak hajóskapitányok adták egymásnak, de a 19. sz. közepe óta a szárazföldön is elterjedt. Az üzenet így szól:

Léket kaptunk, süllyed a hajó! Mentsetek meg, mert megfulladunk!

Ez az ősi segélykérés hat. A Bibliában is írva van, hogy aki kér, annak adatik, aki nem kér, attól pedig az is elvétetik, amilye volt. EZ PONT ÍGY MŰKÖDIK!!!

Kerényi Géza taxisofőr is elküldte ezt az üzenetet tíz utasának. Másnap egy táskát talált a taxijában tízmillió forint értékű női fehérnemű vásárlási utalvánnyal!!! De ez még semmi! Bastiaan Caroliennek halálos betegsége volt. Megkapta ezt az üzenetet. Nem nagyon hitt benne, de nem volt veszteni valója, ezért továbbküldte. A következő héten kiderült, hogy TÉVES VOLT A DIAGNÓZIS*!!!
Liung-Csü kínai karmester is továbbküldte ezt az ősi üzenetet. Egy hónap múlva sikeres koncertet adott, pedig nagyon béna volt!

Viszont ha nem küldöd tovább tíz embernek ezt az üzenetet, akkor komoly veszélynek teszed ki magad és a szeretteidet is! Jürgen Zicher német lopótökkészítő például megkapta ezt az üzenetet, de nem hitt benne és nem küldte tovább. Két év múlva a Nagy Német Gazdasági Válság hatására csődbe ment a lopótök ipar és ő munka nélkül maradt élete végéig!

Dimitrosz Teodoropapusz görög ötvösmester sem küldte tovább ezt az üzenetet. Neki egyik napról a másikra bibircsókok nőttek a lábujján, amik nagyon viszkettek, ezért nem hordhatott cipőt!!! Ez benne volt a TV-ben is!!!

Papüla Padon francia régiségkereskedő egy régi ládában találta meg ezt az üzenetet. Vesztére nem küldte tovább, hanem eladta valakinek a ládával együtt. Egy hónap múlva nyomtalanul eltűnt.**

Szóval én azt ajánlom, hogy mindenképpen küldd tovább ezt az ősi segélykérést legalább tíz embernek, de ha biztosra akarsz menni, akkor húsznak is küldheted. Képzeld el, milyen szörnyű lenne munka nélkül vakargatni a lábujjbibircsókjaidat úgy, hogy SOHA TÖBBET NEM VEHETSZ FEL CIPŐT!!! És közben még el is tűnhetsz! Ez tényleg nagyon durva lenne.

Viszont ha továbbküldöd, akkor szerencséd lesz. Hát te tudod, de én inkább a szerencsét választanám.

Ez az üzenet a barátság és a szeretet üzenete, kérlek, küldd tovább azoknak, akiket szeretsz, hogy ők is továbbküldhessék másoknak és mindenki boldog legyen és szerencsés, és senkinek ne legyen lábujjbibircsókja! Az élet tengerén mentsük meg egymást a süllyedő hajóból! Ezzel te is hozzájárulsz ahhoz, hogy a világ jobb legyen, kevesebb legyen a szenvedés***!


------
* Kiderült, hogy az eredetileg megállapított vastagbélszemölcs téves diagnózis, nem is volt neki soha. Tüdőrákban halt meg, ami mégis csak más. Milyen hülye dolog lenne vastagbélszemölcsben elhalálozni, gondolj bele.

** A hitelesség kedvéért meg kell jegyeznünk, hogy egyesek Thaiföldön vélték látni őt, mint egy szállodalánc dúsgazdag tulajdonosát, de ez az információ nyilvánvalóan TÉVES!!! Ne dőlj be neki, mert nagyon megbánhatod!

*** Orvosilag is bizonyított tény, hogy a lábujj az emberi test egyik legérzékenyebb része. Ha a lábujjaink egészségesek, akkor frissnek, erősnek és kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat. De ha a lábujjaink viszketnek vagy fájnak, akkor idegesek, ingerültek és türelmetlenek vagyunk egymással. A lábujj ezen kívül idegi összeköttetésben áll az agy azon részével, ami a szexért felelős. Ezt kevesen tudják! Ha a lábujjaiddal baj van, a szex sem fog menni olyan jól!

0 megjegyzés: