rss
email
tumblr
facebook

2009. május 10., vasárnap

Ufók igenis léteznek

, ráadásul a nácik csinálták őket. Mint azt bizonyára te is tudod, van egy ilyen elmélet, amit én most fotóval fogok bizonyítani. Íme:


Gondolom, már kitaláltad, hogy ez a post az előző folytatása, szóval, ha nem olvastad azt, akkor nosza! Amit pedig a képen látsz, az nem más, mint a Messerschmitt repülőgépgyár kétüléses, légi közlekedésre csak gravitációmentes közegben alkalmas Kabinroller nevű járműve. A Messerschmitt a Második Világháború aktív szereplője volt, ráadásul a rossz oldalon, ezárt aztán a háború után nem készíthetett repülőgépeket - ekkor fordult az ufók felé. A KR175 és KR200 típusú háromkerekű kétüléses űrjárműveket a cég 1964-ig gyártotta és kereskedelmi forgalomban meg lehetett őket venni bárkinek. Ez biztosan nem hangzik most nagy számnak, de képzeld el, hogy akkoriban milyen feltűnést keltettek ezek a szerkezetek az utakon! Hogy mégjobban el tudd képzelni, itt van egy kép oldalról:


Mint azt már kitaláltad, a két ülés egymás mögött helyezkedik el. Az oldalsó ablaküveg hátratolható, a tető pedig plexiből van, akár egy vadászrepúlő pilótafülkéjénél. De legizgalmasabb részletek a tetőn keresztül tárulkoznak fel. A földi szemlélő mindezt ámulva nézi.


És hogy mit lát, azt is megtudhatod, mert lefényképeztem neked. Tádádádáááááámmm!


A fehér szegélyes piros műbőrfotel előtt egy hamisítatlan Messerschmitt repülőgépkormány várja a pilótát, hogy a műszerekről és gombokról már ne is szóljunk. Ha láttál már korabeli sci-fi-t, akkor megérted, mennyire volt ez hipermodern a maga idejében. A hollywoodi filmrendezők és látványtechnikusok fantáziáját messze meghaladó dolgot alkotott a szigorú korlátok közé szorított német elme, ha repülőgépet nem szabad, akkor csinál ő háromkerekű űrhajót, nesze neked Szovjetúnió, lehet, hogy a Holdra eljutsz, de ha csak a sarki közértig megyek egy ilyennel egy sörért, már akkor is nagyobb feltűnést keltek, mint a Szputnyik, az tuti. Még van egy closeup-om a műszerfalról, amin jól látszanak a térdeknek kivágott ívek, meg ez az egész repülős ergonómia. Döbbenet.


Na egy ilyen is kellene nekem a Lavreda mellé.

Uram, erős vagyok, készenállok a próbatételedre. Hiszem, hogy el tudom viselni, ha gazdaggá teszel. Az én részemet már meg is csináltam, feladtam a hatos lottót, meg a skandinávot is. Most Te jössz!

0 megjegyzés: